Omite el contenido
degustación gastronómica

Cata y maridaje de vinagres balsámicos

degustación gastronómica

Cata y maridaje de vinagres balsámicos

144 reseñas
29 participantes recientes dijeron que esta es una experiencia única.
Duración
2 horas
Tamaño del grupo
Hasta 8 personas
Incluye
Alimentos
Idioma
Inglés, Italiano
degustación gastronómica

Cata y maridaje de vinagres balsámicos

degustación gastronómica

Cata y maridaje de vinagres balsámicos

144 reseñas
29 participantes recientes dijeron que esta es una experiencia única.
Duración
2 horas
Tamaño del grupo
Hasta 8 personas
Incluye
Alimentos
Idioma
Inglés, Italiano

Qué harás

Nonantola (Campazzo) in The province of Modena,(Maranello FERRARI CAR -20 min) about half an hour in the Northwest of Bologna,(DUCATI MOTORBIKE,35 min, LAMBORGHINI CAR 10 min) is the only and exclusive area in the world where Aceto Balsamico Tradizionale di Modena (ABTM D.O.P.) is produced, a traditional Emilian cuisine made with Cooked grape must, natutally fermented and vinegarizated, nothing is added and then aged for at least twelve(12) years or Twenty five (25) and until fifty years or more. You will be immersed in a tasting experience (10 different kinds of aged vinegar) and understanding of the aging process of this masterpiece of Italian culinary tradition. On request IN ADVANCE (2 days at least) at the end of the visit you could taste the flavours of traditional balsamic vinegar of Modena in typical dishes (crescentine, prosciutto, salame, formaggio, Parmigiano Reggiano, vino, frittata, fragole, caffè, liquore) and you could buy a Giugiaro bottle of 100 ml of 12 or 25 years old vinegar, both at a special price

Tu anfitrión

Guido

Guido

Two generations of Traditional Balsamic Vinegar's P.D.O. (Protected Denomination of Origin) Producers. Just a Passion,Tradition of my Family started in 1968 when I was Born: Infact when a Child borns in a Family the father goes to buy the Set of Barrels for the new Baby..this will be the gift for his marriage after 20,30 years..

Qué incluye

Alimentos
BALSAMIC TASTINGS SPARKLING WINE,FRESH WATER(welcoming time)PARMIGIANO REGGIANO 24 MONTHS, STRAWBERRIES OR ICE CREAM with…

Fotos de los participantes

Reseñas de los huéspedes

Sección de navegación para las páginas de reseñas

Donde estarás

After parking the visitors can enjoy the visit the place where I keep my barrels for my aged Balsamic Vinegar(Acetaia), located 20mt from the main building.... and start to enjoy Balsamic Vinegar......

Disponibilidad

Cosas que no puedes olvidar

Política de cancelación

Las experiencias se pueden cancelar y reembolsar por completo durante las 24 horas siguientes a la compra.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los huéspedes

Pueden participar hasta 8 participantes de cualquier edad. no special activities are requested

Más consejos

The aging process requires cold temperatures in winter and hot in summer so be prepared with the appropriate equipment. Don't forget the photo/video camera.
Guido
Cata y maridaje de vinagres balsámicos
144 reseñas
Desde $40 por persona
144 reseñas
Desde $40 por persona